Dit Suzuki og Fantic Center i Midt- og østjylland

Hvis du står og mangler ny motorcykel står JJ Motorcykler klar til at hjælpe. Vi er dit Suzuki Center i Midt- og Østjylland, din Fantic cross samt Enduro forhandler. Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af brugte motorcykler.

Åbningstider

Butikken
Man - Fre: Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Kl. 10.00 - 13.00 *
Helligdage: Lukket
Værkstedet
Man - Fre: Kl. 08.00-16.00
Lør - Søn: Lukket
Helligdage: Lukket
Besøg os
Dalagervej 6C, 8960 Randers SØ
Find vej her
* Fra oktober t.o.m. februar er der ikke søndagsåbent

Din foretrukne butik med reservedele og udstyr

Vi er et ungt, men erfarent team, som står klar til at hjælpe dig med dit næste køb. Hvis du står og mangler sparring, er du velkommen til at skrive til os eller til at komme forbi vores butik og få råd og vejledning.

Hvis du står og mangler ny motorcykel står JJ Motorcykler klar til at hjælpe. Vi er dit Suzuki Center i Midt- og Østjylland, din Fantic cross samt Enduro forhandler. Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af brugte motorcykler.

Besøg vores nye store butik i Randers

Du finder os på Dalagervej 6, 8960 Randers SØ

Reservedele og udstyr i butik og webshop

Vi bestræber os på at være Danmarks førende webshop med reservedele og udstyr til landevej, adventure samt motocross. Med de største og mest eksklusive brands inden for 2 hjuls branchen.

Vores webshop vil hele tiden vokse sig større med nye produkter og flere brands, som er håndplukket til dig. I vores optik er kun det bedste godt nok, når vi snakker sikkerhed og tilbehør.

Mere end 10 års erfaring med motorcykler

Stifter og ejer Jonas Jørgensen har mange års erfaring med motorcykler, han fik sin første motocrossmaskine i dåbsgave! Gennem hele sit liv har Jonas dyrket motorsport og arbejdet i værkstedet. Jonas er uddannet Motorcykelmekaniker og har over 10 års erfaring, og er efteruddannet fra Ducati.

Efter mange års erfaring fra først motocross og derefter roadracing på topplan i ind- og udland, har Jonas en stor viden omkring affjedring og setup og er derfor specialiseret i dette. Hos JJ Motorcykler ved vi, at det er de små ting, der gør en stor forskel - både inde på banen og ikke mindst udenfor. Vi er derfor opmærksom på selv den mindste ting når din mc er på liften hos os.

Netop med Jonas' sans for selv den mindste detalje og stolthed for faget, er vi hos JJ Motorcykler meget opmærksom på at grundighed samt kvalitet er i top, når din motorcykel forlader værkstedet.

For vi mener, at hvis din motorcykel er i orden er din sikkerhed det også.
Venlige hilsner
Team JJ Motorcykler

Gode råd og vejledninger

Har du bruf for hjælP?

Vi står klar til at hjælpe dig. Skriv eller ring til os og vi vil forsøge at hjælpe dig.
Partfinder