Autoriseret Suzuki værksted

Hos JJ Motorcykler har vi over 10 års erfaring med reparation og service af motorcykler. Så vi står altid klar til at hjælpe dig.

Aflever din motorcykel til os med ro i maven

Vores faglærte motorcykelmekaniker med mange års erfaring kan lave alle mærker, og står klar med ærlig vejledning, så du og din motorcykel får den optimale service.

Vi sætter en ære i vores håndværk, så du altid kan aflevere din mc til os med ro i maven. Vi mener at tillid og kvalitet er nøglen til et samarbejde mellem dig som kunde og os som værksted.

Åbningstider

Butikken
Man - Fre: Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Kl. 10.00 - 13.00 *
Helligdage: Lukket
Værkstedet
Man - Fre: Kl. 08.00-16.00
Lør - Søn: Lukket
Helligdage: Lukket
Besøg os
Dalagervej 6C, 8960 Randers SØ
Find vej her
* Fra oktober t.o.m. februar er der ikke søndagsåbent

Vi har det rette udstyr

Værkstedet er opdateret med alt i specialværktøj og fejlfindingsudstyr, så vi kan hjælpe med lige præcis dit behov. Vi har tester til alle mærker. Vi kan skaffe alt i reservedele, så din reperation eller ombygning skræddersys til dine behov.

Vi har mulighed for at afhente din motorcykel, hvis du ikke selv kan transportere den til værkstedet. Kontakt os for at lave en aftale om afhentning.

Vi tilbyder også

Bridgestone dæk

Find informationer om dæk fra Bridgestone. Vi har mange Bridgestone dæk på lager, men specifikke dæk kan også bestilles hjem til dig. Vi monterer gerne dine dæk.
Se mere om dæk

Skadesservice

Er uheldet ude, står vi klar til at hjælpe dig. Vi afhenter gerne din skadet MC hos dig eller på ulykkesstedet. Vi hjælper med at opgøre skaden, og indberetter til din forsikring.
Se mere om skadeservice

Opbevaring

Vi tilbyder vinteropbevaring i vores 19 grader varme lokaler. Så du har mulighed for at få opbevaret din MC varmt og tørt igennem de kolde måneder.
Se mere om opbevaring

Vil du vide mere?

Om JJ Motorcykler

Vi har mange års erfaring med motorcykler

Vi tilbyder inden for reparation, service, ombygning af motorcykler, salg af reservedele, vejledning og køb og salg af motorcykler. Så du kan trygt og roligt handle hos os.

Gode råd og vejledninger

Book tid på værksted

Din booking er først bekræftet, når vi vender retur til dig.
Vi holder ferie i uge 29 og 30

Vælger du at benytte vores formular, accepterer du samtidig også vores privatlivspolitik og du tillader at JJ Motorcykler må kontakte dig vedr. din booking.

Har du bruf for hjælP?

Vi står klar til at hjælpe dig. Skriv eller ring til os og vi vil forsøge at hjælpe dig.
Partfinder